Лимонна кислота, Е-330 харчова, кріплення. Приздрівач Китай. Фасування до 25 кг (мішок). 1кг, 500 гр.
160 ₴/кг
- В наявності
Зареєстрований як харчову добавку Е330
Хімічна формула C6H8O7
Виробник: Бетховен
Лимонна кислота широко застосовується в різних галузях промисловості. Найбільш широко вона застосовується в хімічній, харчовій та медичній промисловостях. У хімічній промисловості її застосовують у барвистій справі та деяких технологічних процесах.
У медицині лимонну кислоту застосовують для консервування крові.
Але найбільше лимонна кислота використовується в харчової промисловості як харчову домішку, консервант у процесі виготовлення консервів, напоїв тощо. Продукти, що містять у своєму складі лимонну кислоту: Хлібобулочні та кондитерські вироби. Напівфабрикати. Усі різновиди алкогольних і безалкогольних напоїв, зокрема холодні чаї та розчинні сухі напої. Усі різновиди консервів. Оліяжирова продукція — соуси, майонези. Продукти для спортсменів. Більшість молочних продуктів і морозива. Розчинні вітаміни та лікарські препарати. У виробництві консервів допомагає збільшувати термін зберігання продуктів завдяки властивості консерванту. Має м'який смак і не сприяє подразненню слизових оболонок шлунково-кишкового тракту людини. Вона є однією з небагатьох добавок, які офіційно дозволені для застосування в харчових продуктах. Лимонна кислота також використовується для виробництва косметичних засобів — лосьйонів, кремів, лаків для волосся, шампуні та багато іншого. Крім цього, може застосовуватися як натуральний очисний засіб, що допомагає боротися з іржею й накип'ю на металевих поверхнях.
- Ціна: 160 ₴/кг