Декстроза — глюкоза, виноградний цукор, харчова. Глюкоза. Виробник Болгарія.
110 ₴/кг
- В наявності
Декстроза застосовується в харчовій промисловості, у фармацевтиці та ветеринарії (таблетки, порошки, сиропи, розчини для ін'єкцій).
У харчовій промисловості глюкозу використовуються: у виробництві БАД, продуктів дієтичного та лікувального харчування, спортивного харчування (використовується широко й активно) як носія-наповнювач і поживну речовину.
У кондитерських виробах (конфети, шоколадні батончики) глюкоза надає солодкість, м'якість, зберігає й підсилює смак.
У безалкогольних напоях для модифікації смаку. в консервах для збереження натурального кольору. у хлібопечі для збивання цукру, надає смаку й аромату, кольору корку.
У молочній промисловості у виготовленні десертів (йогуртів).
У виробництві морозива (заміна приблизно 30% цукру).
- Ціна: 110 ₴/кг