Продавець Хімічні реактиви та сировина від інтернет-магазину МенделєєвШоп.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
547 відгуків
+380 (66) 708-38-66
МенделеевШоп
Кошик

Изоаскорбат натрия Е316. Ериторбат натрію. Ізоаскорбат натрію. Нартію ізоаскорбат.

200 ₴/кг

  • Немає в наявності
Изоаскорбат натрия Е316. Ериторбат натрію.
Ізоаскорбат натрію.
Нартію ізоаскорбат.
Изоаскорбат натрия Е316. Ериторбат натрію. Ізоаскорбат натрію. Нартію ізоаскорбат.Немає в наявності
200 ₴/кг
+380 (66) 708-38-66
+380 (66) 708-38-66
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Ціна: доведена

Натрієвою сіллю кислоти ериторбової є харчовий антиоксидант Е316 Еріторбат натрію, який також відомий під назвами ізоаскорбат натрію, Sodium isoascorbate і Sodium erythorbate. Зовні ця харчова добавка являє собою гранулят або кристалічний порошок білого кольору, який абсолютно позбавлений запаху, але вирізняється злегка солонуватим смаком.

Харчовий антиоксидант Е316 Еріторбат натрію чудово розчиняється у водних і спиртових розчинах. Ця властивість харчового антиоксиданту Е316 Еріторбат натрію середньо проявляється в гліколях, у той час у присутності жирів і олій ці процеси напрочу немає.

Крім того, антиокислювальні властивості харчового антиоксиданту Е316 Еріторбат натрію характерні для солей аскорбінової кислоти — він легко взаємодіє з киснем повітря й водою, тому зберігати цю речовину рекомендується у світло- і вологонепроникної тарі.

Отримують Е316 синтетичним способом у разі взаємодії гідроксиду натрію саскорбіновою кислотою. Крім цього, нерідко його виробляють і з цукромістких рослин, зокрема цукрових буряків і тростини, а також кукурудзи.

Харчову добавку Е316 широко застосовують у харчовій промисловості, де вона відіграє роль антиокислювача, тобто речовини, яка здатна сповільнювати процеси окиснення в продуктових товарах. Також у цій галузі харчовий антиоксидант Е316 Еріторбат натрію може використовуватися як підкислювач, регулятор кислотності та стабілізатора забарвлення.

Зазвичай, Е316 додають під час виробництва м'ясних напівфабрикатів, ковбасних виробів і рибних консервів. Здатна ця домішка продовжуватиме терміни придатності овочів і фруктів, водночас запобігаючи потемнінню плодів, яке відбувається під впливом кисню повітря.

До речі, використання всіх харчових добавок-антиокислювачів, ериторбової кислоти та її солей зокрема зумовлює скорочення використовуваних нітритів на третину. У цьому полягає безумовна користь харчовий антиоксидант Е316 Еріторбат натрію.

Крім перерахованих вище харчових продуктів, еріторбат натрію може входити до складу кондитерських виробів і хліба, жирів різного походження, а також безалкогольних і алкогольних напоїв. Хімічна промисловість використовує цю добавку для стабілізації та запобігання окисленню під час гальванічних і ферментативних процесів.

Користь харчового антиоксиданту Е316 Еріторбат натрію

Встановленою допустимою добовою дозою споживання харчового антиоксиданту Е316 Еріторбат натрію є не більш ніж п'ять мг/кг ваги людини. Він дозволений до використання в країнах Євросоюзу та на території нашої держави, оскільки належить до групи безпечних харчових добавок у разі вживання в їжу.

Користь харчовий антиоксидант Е316 Еріторбат натрію очевидна навіть попри те, що ця речовина має невисоку вітамінну активність (приблизно 5 відсотків) проти аскорбат натрію. Крім того, зазначаються такі властивості Е316 як легке окислення в організмі людини та подальше швидке виведення

Інформація для замовлення
  • Ціна: 200 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner