Калій сорбат харчовий, Е-202 (гранула/порошок) Виробництво Китай. Калію сорбат. Сорбат калію
450 ₴/кг
- В наявності
+380 (66) 708-38-66
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Назва: Сорбат калію, Е202
Інші назви: Е202, Е-202, Анг: E202, E-202, Potassium sorbate
Група: Харчова добавка
Тип: Консерванти
Безпечний консервувальний агент, дозволений у країнах СНД і Європі, а також в Україні та Росії.
Характеристика:
Сорбат калію (Е202) є безпечним консервувальним реагентом і часто застосовується під час консервування харчових продуктів, особливо овочевих консервів, яєчних напівфабрикатів, продуктів із м'яса та риби, фруктових соків, безалкогольних напоїв, а також у разі виготовленні косметичних засобів.
Завдяки своїй безпеці сорбат калію дозволене у великій кількості країн. Максимально допустима його кількість у сировині та готових продуктах становить від 0,1 до 0,2%.
Е-202 — консервант, що отримується із сорбинової кислоти за допомогою нейтралізації гідроксидом калію.
На вигляд — це біла порошкоподібна речовина, іноді гранульована, злегка солодкувата на смак, без запаху.
Зберігають сорбат калію в закритих коробах у захищеному від сонячного світла, сухому та прохолодному місці.
Усі галузі харчової промисловості використовують його як консервант. Це най розчинніший із солей сорбінової кислоти в водяному середовищі за температури 50-60 градусів. Цельсія. Під час його розчинення відбувається вивільнення сорбинової кислоти, яка й буде активною речовиною (виходить гідроліз солі).
Свою активність сорбат калію проявляє щодо цвілі, дріжджових клітин та аерофільних бактерій. Ефективність проявляє в середовищах із кислотністю від 2 до 6,5 pH.
Застосування: Калій сорбат додають до продуктів зі слабкокислим середовищем разом із бензоатом натрію, щоб запобігти розвитку молочнокислих бактерій.
Сорбат калію застосовують у сироварні, як під час дозрівання твердих сирів, так і під час їхнього зберігання.
Оброблення ковбас сорбата калію у формі розчину пригнічує ріст пліснявих грибів.
Широке застосування знайшов сорбат калію під час консервування квашених овочів, тому що не чинить пригнічувального впливу на молочнокисне бродіння, яке необхідне для процесу ферментування, на якому ґрунтується квашування. Популярний сорбат калію та під час консервування фруктових соків, тому що забезпечує надійний захист від бродіння та пліснявіння.
Сорбат калію використовують для харчових емульсій за типом "вода в олії" або зворотного типу, наприклад, у майонезах.
У косметичній промисловості використовується для ефективної консервації кремів, шампунів, лосьйонів.
Також калій сорбіновокислий застосовують у суміші з іншими консервантами, що дає змогу зменшити його дозування.
Вплив на організм людини:
Рекомендується на добу споживати не більш ніж 25 мг цієї добавки на 1 кг ваги тіла.
Має високу гігієнічну безпеку та в усіх країнах світу зараз його намагаються використовувати замість інших консервантів, які менш перевірені.
Інші назви: Е202, Е-202, Анг: E202, E-202, Potassium sorbate
Група: Харчова добавка
Тип: Консерванти
Безпечний консервувальний агент, дозволений у країнах СНД і Європі, а також в Україні та Росії.
Характеристика:
Сорбат калію (Е202) є безпечним консервувальним реагентом і часто застосовується під час консервування харчових продуктів, особливо овочевих консервів, яєчних напівфабрикатів, продуктів із м'яса та риби, фруктових соків, безалкогольних напоїв, а також у разі виготовленні косметичних засобів.
Завдяки своїй безпеці сорбат калію дозволене у великій кількості країн. Максимально допустима його кількість у сировині та готових продуктах становить від 0,1 до 0,2%.
Е-202 — консервант, що отримується із сорбинової кислоти за допомогою нейтралізації гідроксидом калію.
На вигляд — це біла порошкоподібна речовина, іноді гранульована, злегка солодкувата на смак, без запаху.
Зберігають сорбат калію в закритих коробах у захищеному від сонячного світла, сухому та прохолодному місці.
Усі галузі харчової промисловості використовують його як консервант. Це най розчинніший із солей сорбінової кислоти в водяному середовищі за температури 50-60 градусів. Цельсія. Під час його розчинення відбувається вивільнення сорбинової кислоти, яка й буде активною речовиною (виходить гідроліз солі).
Свою активність сорбат калію проявляє щодо цвілі, дріжджових клітин та аерофільних бактерій. Ефективність проявляє в середовищах із кислотністю від 2 до 6,5 pH.
Застосування: Калій сорбат додають до продуктів зі слабкокислим середовищем разом із бензоатом натрію, щоб запобігти розвитку молочнокислих бактерій.
Сорбат калію застосовують у сироварні, як під час дозрівання твердих сирів, так і під час їхнього зберігання.
Оброблення ковбас сорбата калію у формі розчину пригнічує ріст пліснявих грибів.
Широке застосування знайшов сорбат калію під час консервування квашених овочів, тому що не чинить пригнічувального впливу на молочнокисне бродіння, яке необхідне для процесу ферментування, на якому ґрунтується квашування. Популярний сорбат калію та під час консервування фруктових соків, тому що забезпечує надійний захист від бродіння та пліснявіння.
Сорбат калію використовують для харчових емульсій за типом "вода в олії" або зворотного типу, наприклад, у майонезах.
У косметичній промисловості використовується для ефективної консервації кремів, шампунів, лосьйонів.
Також калій сорбіновокислий застосовують у суміші з іншими консервантами, що дає змогу зменшити його дозування.
Вплив на організм людини:
Рекомендується на добу споживати не більш ніж 25 мг цієї добавки на 1 кг ваги тіла.
Має високу гігієнічну безпеку та в усіх країнах світу зараз його намагаються використовувати замість інших консервантів, які менш перевірені.
Інформація для замовлення
- Ціна: 450 ₴/кг