Продавець Хімічні реактиви та сировина від інтернет-магазину МенделєєвШоп.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
488 відгуків
+380 (96) 629-15-15
МенделеевШоп
Кошик

Мальтодекстрин DE 15-20, патока, харчова. виробництво Китай. фасування 1 кг.

100 ₴/кг

  • В наявності
Мальтодекстрин DE 15-20, патока, харчова.
виробництво Китай.
фасування 1 кг.
Мальтодекстрин DE 15-20, патока, харчова. виробництво Китай. фасування 1 кг.В наявності
100 ₴/кг
+380 (96) 629-15-15
+380 (96) 629-15-15
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Патока (декстринмальтоза, мальтодекстрин) — продукт неповного кислотного (розбавлених кислотами) або ферментативного гідролізу крохмалю. Утворюється як побічний продукт під час виробництва цукру та крохмалю. Виділяється два основні типи патоки — біла патока (червона, з кукурудзяного, картопляного та іншого крохмалю), і меліса, чорна патока (свікло-цукрова).(1][2].

У чистому вигляді крохмальна патока не має кольору. За консистенцією вона схожа на молодий рідкий мед [1]. Хімічний склад:

  • декстрин — от 0 % до 70 %
  • глюкоза — от 0 % до 50 %
  • мальтоза — от 19 % до 85 %

Часто під патокою мається на увазі різні цукровідновлювальні сиропи, зокрема темну патоку (меласу) і світлу патоку (англ. Golden syrup), вид інвертного цукру, а також такі різновиди крохмальної патоки, як глюкозний сироп (англ. glucose syrup), мальтозний сироп, крохмальний сироп і кукурудзяний сироп (83). У побутовому розумінні під паткою можуть бути різні види сиропів, не обов'язково отримані внаслідок гідролізу крохмалю.

Широко застосовується у випічці, і, слугуючи як підсолоджувач, водночас впливає на текстуру випічки, робить її ніжнішою та пишнішою. Залежно від вуглеводного складу може застосовуватися в різних галузях харчової промисловості та в нехарчовому виробництві.

У харчовій промисловості

Патока використовується в кондитерському та консервному виробництвах, пивоваренні, а також у спортивному харчуванні та для виробництва абретів.

Патока потрібна кондитерській промисловості під час виготовлення пряників і деяких сортів хліба. У разі додавання в малих кількостях визначає колір, а в найбільших кількостях — смак і в'язкість виробів із тіста. Завдяки здатності сповільнювати кристалізацію цукрозу широко використання патоки під час виробництва кондитерських виробів: варення, джема, карамелі, зефіру, пастили, особливо ж — помади та мармеладу. Окремі різновиди патоки використовуються під час виробництва морозива та заморожених десертів для зниження точки замерзання продукту.

 

Параметри

Норма, хв.

Аналіз

Опис

Білий порошок невизнаної форми

Запах

Має специфічний запах мальтодекстрину

Смак

Несолодкий або солодкуватий смак

DE% (m/m)

18-20

19

Тест на крахмал

Негативно

Відповідає

Вологомісткість, % (m/m)

≤6,0

5,2

Розчинність, % (m/m)

≥98

98,3

РН

4,6-6,5

5,1

Зола, % (m/m)

<0,6

0,1

Оксид сірки (г/кг)

≤0,04

0,01

Йодна проба

Немає реакції

Відповідає

Аналіз на важкі метали

Мишак, мг/кг

≤1,0

0,05

Свинець, мг/кг

≤0,5

0,02

Мідь, мг/кг

≤5,0

0,03

Мікробіологічний аналіз

Загальна кількість бактерій, cfu/г

≤3000

140

Китична паличка

Негативно

Відповідає

Пліснява та дріжджі

≤100

≤30

Патогенні бактерії

Негативно

Відповідає

 

Бренд: КНР

Країна-виробник: Китай

DE% (m/m): 19

Тест на крахмал: Негативно

Розчинність, % (m/m): 98,3

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникM&M
Інформація для замовлення
  • Ціна: 100 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner