Продавець Хімічні реактиви та сировина від інтернет-магазину МенделєєвШоп.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
488 відгуків
+380 (96) 629-15-15
МенделеевШоп
Кошик

Бурштинова кислота. Янтарна кислота. Кислота бурштинова. похід. Німеччина

320 ₴/кг

  • В наявності
Бурштинова кислота.
Янтарна кислота.
Кислота бурштинова.
похід. Німеччина
Бурштинова кислота. Янтарна кислота. Кислота бурштинова. похід. НімеччинаВ наявності
320 ₴/кг
+380 (96) 629-15-15
+380 (96) 629-15-15
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

<Застосування. Бурштинова кислота застосовується як біологічно активна речовина, а також у синтезі різних поліефірних сполук.

Застосування бурштинової кислоти для рослин. Бурштинова кислота застосовується в захисті рослин як регулятора росту та стресового адаптогену, а також бере участь у клітинному диханні аеробних організмів, сприяє збільшенню вмісту хлорофілу.

Застосування препаратів на основі бурштинової кислоти стабілізує життєдіяльність природної ґрунтової мікрофлори, забезпечують інтенсивне біологічне перероблення мінеральних речовин.

Бурштинова кислота обробляє насіння перед посадкою. Це збільшує схожість, ріст і врожайність.

Позакореневе дворазове оброблення саджанців розчином бурштинової кислоти від 1 до 10 мг/л збільшує приживлюваність рослин приблизно на 10%. Оброблені рослини вище зростом на 4÷6,5 см.

Бурштикову кислоту застосовують для зрізаних кольорів для збільшення їх стійкості.догляду за культурними рослинами.

Для них бурштинова кислота — універсальний біостимулятор надзвичайно широкої та м'якої дії. На відміну від фітогормонів або мікродобростей, бурштинова кислота не впливає на окремі ланки фізіологічної рослин, але як би збуджує в них апетит, діючи одночасно і на кшталт вітамінів для нас.

Бурштинова кислота є компонентом препарату для лікування головного ячменю.

Застосування бурштинової кислоти в птицеюводстві, тваринництва та звірстві. Бурштинова кислота покращує адаптацію організму до стресових ситуацій. Такими ситуаціями можуть бути: зміна температури середовища проживання, перехід на інший корм, захворювання, період розмноження, вагітність, годування потомств і ін. Тривалий стресовий ситуації супроводжуються погіршенням загального стану, втратою ваги та іноді можуть призвести до смерті.

Застосування бурштинової кислоти під час годування та лікування курчат. Причиною відставання курчат у зростанні, а також рослинності діяльності шлунково-кишкового тракту, пошкодження слизової оболонки ротової порожнини та кон'юктивіт можуть бути спричинені отруєннями мітотоксинами з низькоякісних заражених кормів. Унаслідок цього знижується антиоксидантний захист організму (знижується активність ферментів: каталаза, пероксидаза, збільшується витрата антиоксиданту — вітаміну Е, збільшується кількість продуктів перекисного окислення ліпідів у крові). Застосування бурштинової кислоти підвищує рівень антиоксидантного захисту курчат. Лікування курчат виробляють під час годування за допомогою добавки бурштинової кислоти в корм у дозі 0,1 г/кг маси тіла. Корм із домішкою бурштинової кислоти згодовують один раз у сутінку. упродовж 10 хвилин. Практичні результати для хворих на 20-денні курчат бройлери (відносно курчат відгодованих без бурштинової кислоти): прибавка у вазі 22,6%, збільшення збереження поголів'я на 17,5%.

Застосування бурштинової кислоти в звіровідвіданні під час розведення лисиць. П

Бурштикову кислоту застосовують для збільшення репродуктивної функції червоних лисиць у формі домішки в корм із розрахунку 10 мг/кг живої маси. Корм, збагачений бурштиновою кислотою, дають за схемою: 5 днів згодовування, 2 дні перерви. Періоди згодовування — за місяць до гону та друга половина вагітності. Таке годування знижує кількість самок, що пропустили, на 12,7%, знижує кількість мертвонароджених цуценят втричі, збільшує кількість народжених цуценят на 15,9%. Крім збільшення репродуктивної функції домішки бурштинової кислоти, в корм молодняка лисиць збільшує якісні показники шкурок: площа шкірки та дефекти шкірки. З цією метою домішка бурштинової кислоти становить 5÷15 мг/кг живої ваги. Збагачений корм застосовують із 2 місяці життя кожні 10 днів місяця за схемою: 5 днів згодовування, 2 дні перерви. Таке годування збільшує кількість шкірок без дефектів, а також площу однієї шкірки на 0,5÷0,6 дм2.

Застосування бурштинової кислоти під час годування USB для поліпшення опороса USB Бурштинова кислота чинить стимулювальний вплив на фізіологічний стан супоросних свиноматок і породжені від них поросять. Бурштикову кислоту застосовують у дозуванні 20 мг/кг живої маси супоросної свиноматки як добавки в корм за місяць до опороса 10 днів поспіль. Це збільшує привіс порося під час народження приблизно на 140 г. Вага порося під час від'єму теж збільшується приблизно на 157 г. Збережність поросят поліпшаться на 6%.

Застосування бурштинової кислоти (Е363) у виробництві харчових продуктів. Бурштинова кислота та її солі мають позитивний ефект навіть за досить низьких дозувань (10 мг/кг), що робить їх дуже цінним компонентом під час розроблення функціональних харчових продуктів. Зараз бурштинова кислота офіційно визнана мінорним компонентним компонентом їжі (парафармацевтиком), встановлені її адекватним і верхнім допустимим рівням споживання: 200 і 500 мг/добу. відповідно. Рекомендується збагачення харчових продуктів у кількості 30-50% від добової норми.

Застосування бурштинової кислоти у виноробстві. Домішка бурштинової кислоти в виноградні столові виноматеріали в кількості не більш ніж 100 мг/дм3 сприятливо позначається на смаку виноматеріалів і робить смак вина м'яким. Добавку виробляють у період початку бродіння сусла. Дія бурштинової кислоти пояснюється тим, що під час бродіння виноматеріалів під дією ферментів відбуваються різні біохімічні реакції з утворенням різних сполук. Домішка бурштинової кислоти збільшує концентрацію лимонної, яблучної, щавлево-уксусної, фумарової, молочної, пальмітинової, міристинової, бігової, ерукової кислот. А також збільшується концентрація найзавзятішої кислоти (відносно до періоду початку бродіння). Водночас відбувається зниження концентрації стеаринової й аргаїнової кислот. Отже, у виноробстві бурштиновою кислотою виробляють напрямок протікання біохімічних процесів.

Застосування бурштинової кислоти для збільшення терміну придатності майонезу Жирно-кислотний склад майонезу дуже різноманітний. У ньому є насичені, мононенасичені поліненасичені жирні кислоти з кількістю вуглецевихмаликів від 13 до 24. Найбільша частка жирних кислот майонезу становлять ненасичені жирні кислоти, зокрема лінолева кислота сімейства омега-6 — 63,2%, а також олеїнова — 24,77%. Ліноленова кислота сімейства омега-3 є на порівняно низькому рівні — 0,12%. Полінасичені жирні кислоти сімейства омега-3 й омега-6 відіграють важливу роль у тих, що відбуваються в організмі людини обмінних і будівельних процесах і належать до есенціальних фізіологічно функціональних інгредієнтів живлення. У невеликій кількості в майонезі містяться насичені жирні кислоти, %: пальмітинова — 6,19, стеаринова — 3,25, а також бігонова — 0,38, лігноцеринова — 0,25, арахінова — 0,24, міристинова — 0,09. Є також мононенасичені жирні кислоти: пальмітолеїнова — 0,16%, гондоїнова — 0,15%. Частина зазначених кислот у процесі зберігання зразків майонезу перетворюється на пероксидні та карбонільні сполуки (формують специфічний неприємний запах і присмак). Особливо важливим є той факт, що особливо схильний до окислення найцінніші кислоти омега-3 та омега-6. Унаслідок досліджень зберігання майонезу звичайної якості марки "Провансаль" за температури 40 °C і відносної вологості повітря 75% на 14-ті добу зберігання втрати лінолевої становлять 2,5% і ліноленової 25%. Після добавки бурштинової кислоти в кількості 100 мг/100 г продукту (50% від рекомендованої добової норми) в аналогічних умовах зберігання втрати лінолевої становлять 0,1% і ліноленової 8,3%. Отже, домішка бурштинової кислоти збільшує термін зберігання майонезу. 

Застосування бурштинової кислоти як антиокисної добавки у фритюрні олії Смаження у фритюрних оліях популярне у фаст-фудах. Це стосується картоплі-фри та інших страв, наприклад, картопляних чипсів, чебуреків, білинців, борошняних продуктів типу чак-чак. Загалом, виробництвом таких продуктів займаються підприємства малого бізнесу. Особливо, таке виробництво актуальне в курортний період. Виробники таких товарів трапляються з проблемою швидкого окиснення фритюрної олії. Тобто з погляду економної ефективності — фритюрна олія вимагає частої її заміни. Встановлено, що домішка бурштинової кислоти у фритюрну олію збільшує термін життя фритюрної олії, а отже, і зниження собівартості страв, приготованих у фритюрній олії. Як фритюрну олію заведено застосовувати соняшникову олію, ріпакова олія, пальмовий стеарин. Дабавка бурштинової кислоти фо фритюр збільшує термін експлуатації оливи. Оптимальна концентрація бурштинової кислоти у фритюрі становить 0,075% до маси борошна. У цьому разі смаження здійснюється в течінні 4 годин без підливання олії. Водночас залежно від режиму смаження найменш стійким є соняшникова олія. Особливо важливо, що домішка бурштинової кислоти покращує смак готової продукції та продовжує термін придатності готових виробів.

Застосування бурштинової кислоти у виробництві мармеладу Мармелад із добавкою бурштинової кислоти рекомендується для спортсменів, людей із важкими фізичними навантаженнями, а також для випадків профілактики й адаптації до стресів. Найоптимальніша величина домішки бурштинової кислоти (Е363) становить 1 г/кг готового мармеладу. У технології виробництва мармеладу бурштинова кислота має майже 100% збереження. Оскільки бурштинова кислота має погану розчинність у воді за нормальних умов, то її розчиняють у концентрованому розчині лимонної або аскорбінової кислот за температури 50 °C. Застосування бурштинової кислоти в біотехнології для культивування мікроорганізмів. Домішка бурштинової кислоти в поживну суміш збільшує життєздатність мікроорганізмів і їх кількість.

 Застосування бурштинової кислоти для отримання (розведення) дріжджів Бурштикову кислоту застосовують для накопичення біомаси дріжджів під час аеробного культивування дріжджових розводів. Нижче наводиться інформація щодо культивування дріжджів типу Saccharomycess vini. Цей тип дріжджів міститься в кількості до 80% від усіх дріжджів у виноматеріалах. Він збажує глюкозу, галактозу, сахарозу, мальтозу та частково рафінозу. Застосовується у виноробстві. Накопичення біомаси дріжджової типу Saccharomycess vini залежно від концентрації бурштинової кислоти Добавка бурштинової кислоти, мг/дм3 Збільшення накопичення біомаси дріжджів, % 0 0 0 16 100 17 9 750 16 1000 17 Для хлібопекарних дріжджів Saccharomycess cerevisiae домішка бурштинової кислоти також є стимулятором росту. Оптимальна є концентрація 0,001 г/л. Збільшення накопичення біомаси для Saccharomycess cerevisia становить 15-26%. Крім цього, бурштинова кислота покращує фізіологічну активність дріжджів: підіймальна сила дріжджів збільшується на 10,3%, мальтазна активність збільшується на 8,8%, зимова активність збільшується на 12,9%. Хлібопекарні дріжджі Saccharomycess cerevisia вирощені на середовищах із домішкою бурштинової кислоти скорочують тривалість бродіння опари. Готові хлібні вироби мають м'якший і еластичніший хлібний м'якіш.

 Застосування бурштинової кислоти під час культивування бактерій Pseudomonas fluorescens Бактерії Pseudomonas fluorescens культивують для отримання препаратів, що застосовуються в сільському господарстві для протравлювання насіженого матеріалу та вегетаційних оброблень рослин. Препарати на основі цих бактерії застосовуються в біологічному захисті рослин від хвороб, що викликаються грибами на стадіях росту їх міцелію та споруляції (бура іржа, темно-бура та сітчаста плямистості, септориоз, ризотоніоз, гельмінтосозиозна коренева гниль тощо). Застосування ефективне для захисту пшениці, соняшника, кукурудзи, люцерни, овочів. Особливістю поведінки бактерій Pseudomonas fluorescens є те, що вони заселені ризоферну зону рослини, продукують ферменти, антибіотики, зокрема речовини фунгіцидної дії. Бактерії Pseudomonas fluorescens — сапрофіти, тому потребують готових органічних сполук, можуть рости в інтервалі температур від +4 °C до +41°, здатні до окислення глюкози, належать до каталазаполірувальних грамотрицильних палічок, розвиваються в інтервалі pH 5,0-7,2. Культивування бактерій виробляють на рідкому поживному середовищі на основі пшеничних висівок і цукру впродовж 4-7 сут глибинним способом. Збільшення кількості (титра) бактерій типу Pseudomonas fluorescens залежно від концентрації бурштинової кислоти Добавка бурштинової кислоти, мг/дм3 Збільшення титра бактерій, % Період культивування, сут 4 

У фармацевтиці бурштинова кислота застосовується у виробництві вітаміну А. 

Кислота здатна проникати в клітини, зціляючи їх зсередини. Тому бурштинова кислота дуже популярна серед майстрів у виготовленні натуральної косметики, для створення різних кремів, мазей і гігієнічних засобів. Реактив глибоко живить і вологує шкіру. Під час його використання шкіра набуває природного кольору, стає більш підтягнутою без слідів втоми. Бурштинова кислота здатна розпрасовувати рубці та шрами, а також видаляти на шкірному покриві небажану пігментацію. Завдяки таким властивостям кислота потрібна в багатьох галузях

Інформація для замовлення
  • Ціна: 320 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner