Продавець Хімічні реактиви та сировина від інтернет-магазину МенделєєвШоп.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
488 відгуків
+380 (96) 629-15-15
МенделеевШоп
Кошик

Стеаринова кислота 50% формула C18H36O2 Інша назву: Цетилуксусна н-октадеканова кислота Виробляємо.

170 ₴/кг

  • В наявності
Стеаринова кислота 50%
формула C18H36O2
Інша назву: Цетилуксусна н-октадеканова кислота
Виробляємо.
Стеаринова кислота 50% формула C18H36O2 Інша назву: Цетилуксусна н-октадеканова кислота Виробляємо.В наявності
170 ₴/кг
+380 (96) 629-15-15
+380 (96) 629-15-15
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
  • Стеаринова кислота — одна з найбільш розполонених у природі жирних кислот. Входить як гліцерид до складу ліпідів, насамперед тригліцеридів (жирів) тваринного походження, а також рослинних олій, трапляється в деяких видах нафти. Крім того, вона міститься в рослинах, наприклад, у плодах какао, соєвих бобах, у пальмовій олії. Синтезується в організмі з пальмітинової кислоти під дією ферментів — елонгаз, що відповідають за подовження аліфатичному ланцюгу жирних кислот. Основним промисловим методом отримання стеаринової кислоти є витягання її зі стебла — продукту гідролізу жирів під час виробництва мила. Солі та ефіри стеаринової кислоти називаються стеаратами.

 

 Застосування Стеаринова кислота найчастіше використовується виробниками в косметичній індустрії, оскільки вона може слугувати як емульгатор, стабілізатор у багатьох засобах для підтримки краси. Так, наприклад, у складі кремів для шкіри, вона може слугувати речовиною, що зменшує прозорість продукту. У миловаренні стеаринова кислота слугує як загусник. Особливу цінність стеаринова кислота представляє під час виробництва косметики, що доглядає суху шкіру, оскільки активні речовини стеарину швидко вбираються в таку шкіру та сприятливо впливають на неї. 

Стеаринова кислота – безбарвні кристали. Не водорозчинна, розчиняється в ефірі. У природному середовищі – вищі жирні кислоти тваринного або рослинного походження, складова частина багатьох масел і жирів. Промисловий метод отримання – при виробництві мила, стеарину.

Застосовується в косметичній промисловості (мило, інгредієнт косметичних засобів), при виготовленні гуми, пластичних мастил, свічок, клеючих паст. Використовується у фармацевтиці, в хімічній, текстильній, харчовій промисловості (антиоксидант, стабілізатор).

Інформація для замовлення
  • Ціна: 170 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner