Продавець Хімічні реактиви та сировина від інтернет-магазину МенделєєвШоп.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
488 відгуків
+380 (96) 629-15-15
МенделеевШоп
Кошик

Кокамід ДЕА

200 ₴/кг

  • В наявності
Кокамід ДЕА
Кокамід ДЕАВ наявності
200 ₴/кг
+380 (96) 629-15-15
+380 (96) 629-15-15
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Опис

Що таке Кокамід ДЕА?

Кокамід діетаноламін  (cocamide DEA) — похідна форма кокосової олії. Кокосова олія, як і багато рослинних олій, багаті на жирні кислоти. Ця олія простіше піддається гідролізу за наявності лугів, безпосередньо таким способом утворюється мило та спирт. У разі додавання кислоти з мила вивільняються жирні кислоти. Жирні кислоти реагують з амінами, і внаслідок цього виходить діетаноламід кокосової олії.

Кокосова олія дуже важлива сировина і для косметичної, і для хім промисловості. Його легко розщепити та застосовувати як мила, ефіри й аміди. Ці похідні кокосової олії так само стануть поверхнево-активними речовинами, як-от бетаїни, катіонні ПАР, амфотерні ПАР або сульфосукцини.

Застосування кокамід діатоламіна

Кокамід DEA, який часто трапляється в шампунях, може здатися досить невинним, з огляду на те, що він отриманий із кокосової олії. Проте це насправді є модифікацією природної форми в неприродну токсичність. Використання коаміду DEA скоротилося в останні роки. Чиста кокосова олія абсолютно безпечна. Діетаноламід кокосової олії отримують способом взаємодії дієтиналоміну із сумішшю жирних кислот із кокосової олії з утворенням диетаналоїду, який у цьому разі являє собою в'язку прозору рідину.

Потім ця рідина використовується виробниками косметики та засобів особистої гігієни як піноутворювач і для створення кремової текстури в милі, шампунях, кондиціонерах і косметиці. Він також використовується в дитячих і домашніх шампунях. Було показано, що сильний вплив дієтиналоміну збільшує ризик розвитку раку. Каліфорнія вважає кокамід DEA канцерогенною хімічною речовиною, однак FDA — ні.

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо файли кухолі для поліпшення роботи та вашої зручності.Закрити

 

 

 

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 200 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner