Продавець Хімічні реактиви та сировина від інтернет-магазину МенделєєвШоп.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
488 відгуків
+380 (96) 629-15-15
МенделеевШоп
Кошик

Бетаин 30% Кокамідопропіл

125 ₴

  • В наявності
Бетаин 30%
Кокамідопропіл
Бетаин 30% КокамідопропілВ наявності
125 ₴
+380 (96) 629-15-15
+380 (96) 629-15-15
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Кокамідопропіл бетаїн 30% виробляється з жирних кислот кокосової олії. Кокамідопропіл бетаїн 30% є амфотерною поверхнево-активною речовиною. Являє собою прозору або злегка каламутну рідину жовтуватого кольору зі слабким характерним запахом. Вміст основної речовини 30%.

Властивості

- М'який со-ПАВ, сумісний з аніонними/катіонними/неіонними ПАР 
Кокамідопропіл бетаїн 30% м'який допоміжний ПАР, що не подразнює шкіру — один із найбезпечніших
- До допоміжних ПАР відносять амфотерні, неіонні та катіонні речовини. Вони необхідні в складах шампунів для підвищення сумісності основних (аніонних) ПАР зі шкірою і волоссям, підвищення піноутворювальних властивостей, регулювання в'язкості, зниження знежирювальної дії, всіма цими властивостями має Кокамідопропіл бетаїн 30%.
Кокамідопропіл бетаїн 30% амфотерна поверхнево-активна речовина.
- Зменшує подразнювальну дію інших ПАР (SLES).
Кокамідопропіл бетаїн 30% у поєднанні з аніонними ПАР стає загусником, покращує піноутворювальну здатність і підвищує нешкідливість рецептур.
- Має гарні очисні та піноформувальні властивості
Кокамідопропіл бетаїн 30% пробладає властивостями кондиціонера й антистатика
Кокамідопропіл бетаїн 30%використовується в біокосметиці й екокосметиці
Кокамідопропіл бетаїн 30% м'який очисник, використовується в комбінації з сильнішими сурфактантами
Кокамідопропіл бетаїн 30% запобігає утворенню статистичного електричного заряду волосся.
- Кондиціонувальний агент, що полегшує розчісування сухого та вологого волосся.
- Забезпечує приємне очищення, піноутворення гарний догляд за волоссям і шкірою.
Кокамідопропіл бетаїн 30% сумісний з усіма типами сурфактантів (ПАВів), може використовуватися як основний сурфактант.
Кокамідопропіл бетаїн 30% стабілізатор піни.
— Його комбінація з аніонними ПАР призводить до чималого поліпшення дерматологічних якостей кінцевого виробу.
Кокамідопропіл бетаїн 30% мотримається як основна ПАР.

Сфери застосування Кокамідопропіл бетаїн 30%: 
- рідке мило, 
- очисні засоби для дитячої шкіри, 
- очисні креми та гелі для обличчя, 
- кондиціонери для волосся, 
- бальзами-ополіскувачі для волосся
— підходить для використання в складах для вмивання, косметики, піномних сумішах.
- Застосовується як активна домішка в рідкі, пастоподібні, мийні, пральні та очисні засоби. 
- Має гарні піноутворювальні та очисні властивості, підвищує в'язкість. 
- гелі для душу
- шампуни
- піни для ванни
- очисні лосьйони для обличчя
- мило для рук
- очисні засоби для дітей
- зубні пасти
- зубні порошки
— добавка в рідкі та тверді мила. Покращує їхні властивості застосування.
— може бути використаний як у складах не містять кріпильних ПАР, так і з вмістом останніх.

Дані про токсичність: 
Є дані про токсичність для імунної системи та провокації алергій.
Гостра пероральна токсичність: вимірювальна доза > 5 г/кг (криси). Загалом нетоксичний.
Токсичність для очей і шкіри: подразнювальна дія; очі, у разі потрапляння в них речовини треба промивати водою впродовж 20 хвилин

Інформація для замовлення
  • Ціна: 125 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner